Volumfestivalen — Kulturfestival i Elverum 2017

logo

«En usedvanlig gjeng fra Norge og Europa som gir nytt liv til noen av Norges største diktere gjennom tidene. Disse sterke tekstene synger de på norsk og all musikken er originalkomposisjoner fra Ljodahått. En herlig blanding av musikalse stilarter (folk, rock, pop, jazz, vise …) med overraskende tolkninger som kan åpne skatter fra ofte glemte menneskelige landskap og som aller helst skal gå rett i hardhausen og ned i hjerterota.» (Festspillene i Bergen 2015).

Musikalske tolkninger av norsk poesi

Ljodahått er et kunstnerisk prosjekt startet av skuespiller Magne Håvard Brekke. Med mål om å hedre vår poetiske og musikalske kulturarv, har Ljodahått spilt på scener over hele Norge og Europa og turnert i India. Nå tar han med seg et knippe norske og europeiske artister hjematt til Volumfestivalen. Vi får høre musikalske tolkninger av norsk poesi i ypperste klasse. Repertoaret spenner vidt, og inneholder blant annet dikt av hedmarksforfattere som Einar Skjæraasen og Hans Børli.

Volumfestivalen fortsetter å utforske grensene mellom ulike kunstretninger og vi er stolte av å ha med Ljodahått i årets litteraturprogram.

Ljodahått på nett

Hjemmeside
Facebook

Translate »